Overeenkomst van opdracht laten controleren of opstellen door een juridisch specialist

Het is belangrijk om een overeenkomst van opdracht altijd te laten controleren door een jurist gespecialiseerd in het contractenrecht. Er kunnen tal van juridische of financiële problemen ontstaan bij een incorrect opgestelde overeenkomst. Laat daarom uw overeenkomst van opdracht altijd juridisch controleren. Dankzij onze juridische kennis en ervaring zorgen wij ervoor dat alle belangrijke factoren in uw overeenkomst van opdracht zijn opgenomen. Zo bent u er zeker van dat uw overeenkomst juridisch in orde is, zodat u sterk staat wanneer zich onverhoopt problemen voordoen. Wij verlenen juridische bijstand aan zzp’ers en zijn gespecialiseerd in de overeenkomst van opdracht en contractenrecht.

Overeenkomst laten controleren of opstellen

Wilt u een overeenkomst van opdracht juridisch laten controleren of opstellen door een juridisch specialist? Vul uw contactgegevens in en wij nemen vrijblijvend contact met u op om uw situatie en onze mogelijkheden te bespreken.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gespecialiseerd in contractenrecht
Voordelige tarieven
Wij kennen uw rechten
Betrokken en persoonlijk
Snelle reactietijden
Duidelijke en heldere taal

Tarieven

Het eerste gesprek is geheel vrijblijvend. Voor het juridisch beoordelen of opstellen van uw overeenkomst van opdracht rekenen wij een voordelig tarief van € 125,- per uur. Het uurtarief wordt berekend in tijdseenheden van 6 minuten. U ontvangt altijd vooraf een prijsopgave van onze diensten.

Over ons

Overeenkomstvanopdracht.nl is onderdeel van The Legal Firm. Wij verlenen juridische bijstand aan zzp’ers en het MKB. Sinds de oprichting in 2017 hebben wij meer dan 1.000 overeenkomsten behandeld.

The Legal Firm
Keizersgracht 62
1015 CS Amsterdam

Ervaringen

Hieronder een korte selectie van de vele reacties uit onze mailbox:

Nogmaals hartelijk dank voor het snel en kundig beoordelen van de overeenkomst. Wij zijn heel tevreden met de geboden ondersteuning en vonden de samenwerking erg plezierig.

Bedankt voor de inzet. Ik ben blij met het resultaat en de snelle afhandeling en controle van de overeenkomst. Als ik ergens een positieve referentie kan achterlaten op bv de website dan doe ik dat graag. Ik zal u zeker aanbevelen bij mijn connecties mochten zij ooit hulp nodig hebben.

Voor de laatste keer dank ik u hartelijk voor de snelle, efficiënte en kundige manier waarop u mij van dienst bent geweest. Ik zal u aanbevelen. Deze mail kan in uw prijzenkast!