Overeenkomst van opdracht laten controleren door een juridisch specialist

Het is belangrijk om een overeenkomst van opdracht altijd te laten controleren door een jurist gespecialiseerd in het contractenrecht. Er kunnen tal van juridische of financiële problemen ontstaan bij een incorrect opgestelde overeenkomst. Laat daarom uw overeenkomst van opdracht altijd juridisch controleren. Dankzij onze juridische kennis en ervaring zorgen wij ervoor dat alle belangrijke factoren in uw overeenkomst van opdracht zijn opgenomen. Zo bent u er zeker van dat uw overeenkomst juridisch in orde is, zodat u sterk staat wanneer zich onverhoopt problemen voordoen.

Wij verlenen juridische hulp aan zzp’ers en zijn gespecialiseerd in de overeenkomst van opdracht en contractenrecht. Vul hieronder uw gegevens in. Wij nemen dan vandaag nog contact met u op.

Juridische hulp aanvragen

Wilt u een overeenkomst van opdracht juridisch laten controleren of opstellen? Vul uw contactgegevens in en wij nemen geheel vrijblijvend snel contact met u op om uw situatie en onze diensten te bespreken.

  • Tarieven
    Het tarief bedraagt 95 euro exclusief BTW per uur. Het uurtarief wordt berekend in tijdseenheden van 6 minuten. U ontvangt altijd vooraf een prijsopgave van onze diensten.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gespecialiseerd in contractenrecht
Voordelige tarieven
Wij kennen uw rechten
Betrokken en persoonlijk
Snelle reactietijden
Duidelijke en heldere taal

Tarieven

Het eerste gesprek is geheel vrijblijvend. Voor het juridisch beoordelen of opstellen van uw overeenkomst van opdracht rekenen wij een voordelig tarief van € 95,- per uur.

Over ons

Overeenkomstvanopdracht.nl is onderdeel van The Legal Firm. Wij verlenen juridische bijstand aan zzp’ers en het MKB. Sinds de oprichting in 2017 hebben wij meer dan 1.000 overeenkomsten behandeld.

The Legal Firm
Keizersgracht 62
1015 CS Amsterdam